Belise

IP-telefonie van Belise: gegarandeerd kostenbesparend

Belise levert volgens zeer scherpe tarieven. Maar we doen meer om te zorgen dat u flink kunt besparen op uw telecom-kosten. Het idee daarachter is dat u pas in de kosten kunt besparen, wanneer u volledig en duidelijk inzicht heeft in de kosten.

Daarom bieden we u de dienst MijnTelefoonlijn.nl. Op MijnTelefoonlijn.nl krijgt u door middel van duidelijke grafieken en overzichten volledig inzicht in de gesprekskosten per afdeling, groep, locatie of zelfs per medewerker. Op deze manier kunt u exact zien waar u op kunt besparen.

Op telecom-abonnementen kunt u veel besparen: een besparing van meer dan 50% is heel goed haalbaar. Ook op gesprekskosten, met in het bijzonder internationale gesprekken, is een grote besparing te realiseren. Een gemiddeld MKB-bedrijf bespaart 20% op de gesprekskosten door over te stappen op VoIP-telefonie van Belise. Voor een overzicht van onze tarieven en de mogelijke bezuinigingen zie onderstaande overzichten.

Download internationale prijslijst

Download nationale prijslijst

Gesprekken worden per seconde berekend, u betaalt dus alleen voor de tijd die u daadwerkelijk gebruik maakt van onze diensten. Door handige koppelingen, mogelijkheden en extra opties kunt u bovendien sneller, effectiever en dus kostenefficiënter werken.

Neem contact met ons op voor meer informatie.