Belise

IP-telefonie

Welkom in de toekomst

IP-telefonie (bellen via het internet) heeft de toekomst. Het is slim, gebruiksvriendelijk, tijd- en kostenbesparend, het maakt ‘het nieuwe werken’ mogelijk en het zorgt ervoor dat u altijd en overal bereikbaar bent op uw zakelijke nummer. U maakt geen gebruik meer van ISDN-lijnen, maar alleen van uw internetverbinding. Bovendien volgen de ontwikkelingen in de IP-telefonie elkaar in hoog tempo op: innovatieve mogelijkheden als videoconferencing, Unified Communications en remote support bieden vele nieuwe voordelen. Welkom in de toekomst!

Ontdek de Belise Beleving

Belise wijst u graag de weg binnen de vele mogelijkheden die IP-telefonie u biedt. Wij hebben een brede up-to-date kennis van de markt en kunnen u altijd een passende oplossing bieden. Een oplossing die optimaal bij uw wensen en belgedrag past en de nieuwste mogelijkheden biedt op het gebied van IP-telefonie. We zijn onafhankelijk, gecertificeerd partner van verschillende A-merken in de branche en doen op een prettige manier zaken met u. Met een sterk team van specialisten in ons vakgebied kunnen we u fullservice van dienst zijn en bovendien snel schakelen. Flexibel, op maat en persoonlijk: dát is de Belise Beleving!

Waarom IP-telefonie?

• Flexibele en schaalbare oplossing voor bedrijven
• U investeert in de toekomst met vernieuwende, moderne technologie
• Laagst mogelijke investering
• Lage beltikken (15–100% besparing op uw beltikken)
• Alle zorgen uit handen omtrent beheer en onderhoud
• Ongelofelijke mogelijkheden, speciaal voor bedrijven

 

Wilt u het meebeleven? Lees dan meer over IP-telefonie op locatie, hosted IP-telefonie, SIP-Trunking of onze tarieven. Of klik verder naar onze extra diensten op het gebied van internet en data of de manier waarop wij uw online werkplek in kunnen richten of neem direct contact met ons op.