Arctic Challenge 2020

Van 11 t/m 19 januari 2020 vindt de Arctic Challenge Tour plaats. Een Belise Beleving waarbij we met twee personen een barre tocht gaan maken naar de arctische Noordkaap. En dat allemaal voor een fantastisch goed doel: Dream4Kids, een stichting die kinderen met een trauma een nieuwe start geeft.
 

Wat is de Arctic Challenge Tour?

Tijdens de Arctic Challenge Tour gaan we met ons team “The Arctic Dukes” de uitdaging aan om met de auto in negen dagen ruim 7.000 km af te leggen: van vliegbasis Twenthe naar de arctische Noordkaap! Een uitdaging waarbij het aankomt op kameraadschap, en het trotseren van vermoeidheid, tegenslag en temperaturen tot wel min 40 graden. Navigeren doen we zelf, op basis van cryptisch beschreven route-aanwijzingen. Een uitdaging die wij graag aangaan!  

Wat is Stichting Dream4Kids?

Voor ons is de Arctic Challenge Tour een droom die uitkomt. Bovendien maken wij het met deze challenge mogelijk dat ook de dromen van anderen uitkomen! Met onze deelname zamelen wij namelijk geld in voor Stichting Dream4Kids: een stichting die zich inzet om kinderen met een trauma een nieuwe start te geven. Dat doen zij door droomdagen te organiseren: een dag waarop de grootste droom van het kind uitkomt. Van deze droomdagen is wetenschappelijk bewezen dat ze daadwerkelijk helpen bij het verwerken van een traumatische ervaring. Zie voor meer informatie: www.dream4kids.nl

Sponsoren

Hieronder een overzicht van onze sponsoren.