Belise Marketplace

MarketplaceMet de marketplace van Belise koppelt u eenvoudig uw telefonie aan (andere) softwaresystemen. Hiermeeoptimaliseert u communicatieprocessen, zodat u gemakkelijker, sneller en efficiënterwerkt.

Wat is Belise marketplace?

De Belise marketplace is een marktplaats vol slimme software-oplossingen,waarmee u uw communicatiesystemen perfect kunt integreren.De VOIP-oplossingen van Belise koppelt u aan bijvoorbeeld uw e-mailprogramma, agenda, CRM-systeem, social media, webshop, boekhoudprogramma, klantcontact-centers en meer.

Waarom de marketplace?

Met de marketplace werkt u sneller, efficiëntere gemakkelijker. Doordat u uw telefonie integreert met onder andere uw e-mailprogramma, agenda, CRM-systeem, boekhoudsoftware en andere software, hebt u altijd alle actuele informatie van uw klanten overzichtelijk bij elkaar. Op die manier kunt u bijvoorbeeld in Outlook of in uw CRM-systeem zien wanneer er voor het laatst contact is geweest met een klant. En komt er een telefoontje van uw klant binnen, dan ziet u direct wat er bijvoorbeeld naar deze klant geoffreerd is. Erg overzichtelijk en altijd up-to-date!

Integreren telefonie en andere software

Van AFAS tot Exact, van Microsoft Exchange tot Realworks, Wallboard of Salesforce… Met de marketplace koppelt u al uw software indien gewenst aan uw VOIP-telefonie. Onderdeel van de marketplace is een API, een Application Programmers Interface. Dit is een koppeling waarmee gebruikers zelf functies aan het systeem kunnen toevoegen. De API is voor iedereen beschikbaar. Het is nu al mogelijk om bijna elk CRM-pakket te integreren. Ook koppelingen met social media en webshops zijn mogelijk. Bovendien worden de mogelijkheden steeds verder uitgebreid, doordat ontwikkelaars voortdurend bezig zijn met het maken van apps. Daarnaast biedt de API de mogelijkheid zelf toepassingen te maken, bijvoorbeeld voor uitgebreidere rapportages of specifieke apps voor bepaalde doelgroepen.

Koppelingen VOIP telefonie

 Uw VOIP-telefonie van Belise integreren met een groot aantal (andere) software-oplossingen werkt super-eenvoudig. Door intensieve samenwerking met software-leveranciers en providers, is het bovendien mogelijk uw VOIP-telefonie te integreren met andere vormen van zakelijke communicatie, zoals sms en chat. Meer weten over de Belise marketplace? Neem contact met ons op! Wij helpen u graag bij het optimaliseren van uw communicatieprocessen!

Chat openen