Online werkplek

Online werkplek: flexibel, efficiënt en kostenbesparend

Als ondernemer moet u flexibel en efficiënt zijn om u staande te kunnen houden in de markt. Snel inspelen op nieuwe kansen, klanten op ieder moment van dienst kunnen zijn, service bieden waar een concurrent misschien afhaakt… Een online werkplek kan een grote bijdrage leveren aan een vernieuwende en onderscheidende manier van werken.

Het nieuwe werken

Met een online werkplek maakt u het nieuwe werken mogelijk: u hebt overal toegang tot uw virtuele werkplek en bedrijfsgegevens. En dat gaat verder dan alleen thuiswerken of mobiel bellen. In het buitenland een presentatie ophalen van uw bedrijfsnetwerk, uw e-mail checken op uw tablet in het vliegtuig of samen met uw klant op zijn kantoor alvast die formulieren invullen, zodat hij dat later niet meer hoeft te doen. Uw eigen online werkplek biedt vele voordelen en extra services.

Uw online werkplek op maat

Belise bekijkt samen met u graag hoe wij uw mobiele werkplek zo kunnen inrichten, dat dit voor u een optimale oplossing oplevert. Samen bekijken we uw wensen, die van uw medewerkers en de meerwaarde die nieuwe technologieën hierbij kunnen bieden. Het resultaat? Meer flexibiliteit voor u en uw medewerkers, minder reiskosten, meer service en een efficiëntere werkwijze. Dat is de Belise-beleving.

Meer weten over onze aanvullende diensten?

Neem contact met ons op