Belise Belevingen

Ondernemen is beleven, dat weten we bij Belise als geen ander. Het avontuur aangaan, samen met anderen groeien, een mooi bedrijf bouwen en samen tot de beste oplossingen komen!

“Als ondernemer zoekt u kansen en verlegt u grenzen. Met de Belise Beleving doen wij dat ook: onszelf uitdagen om het beste uit onszelf, het leven én onze business te halen. Iedere Belise Beleving staat voor een tof evenement samen met klanten, leveranciers, partners en andere relaties. Grensverleggend op avontuur, om daarna deze ervaringen mee te kunnen nemen in het ondernemerschap!”

Beleef het mee via ons blog

Steun onze aktie voor Dream for Kids

Steun onze aktie voor Dream for Kids

Tijdens de Arctic Challenge Tour gaan wij met ons team “The Arctic Dukes” de uitdaging aan om in negen dagen en onder barre omstandigheden van vliegbasis Twenthe naar de arctische Noordkaap te navigeren…

Arctic Challenge 2020

Arctic Challenge 2020

Navigeer in een team van 2 personen in 9 dagen zo’n 7000 kilometer door barre omstandigheden. Temperaturen tot -40°C, en een prachtige natuur. Ontrafel zelf de cryptisch beschreven route. Maar natuurlijk ook heel veel gezelligheid en saamhorigheid! Je beleeft het met Belise!