SIP-Trunking

Belise SIP

Wanneer u gebruik wilt maken van IP-telefonie, heeft u één of meerdere SIP-trunks nodig: een account of ‘identiteit’ waarmee u kunt bellen via het internet. Belise biedt op basis van SIP-trunking telefonie aan, zowel via internet als diverse glasvezelnetwerk-initiatieven, vanuit een eigen ontwikkeld platform. Deze techniek is vele malen flexibeler en beter te controleren dan traditionele telefonie. Daarnaast zijn er op zowel de abonnement- als gesprekskosten aanzienlijke besparingen te realiseren door te kiezen voor VoIP van Belise.

Dankzij ons unieke platform heeft u realtime zeer gedetailleerde inzage in uw gesprekskosten. Via overzichtelijke grafieken en overzichten heeft u volledig inzicht in het belgedrag en de kosten tot op het kleinste detail.

Telefoonaansluitingen van een enkele analoge lijn tot meervoudige ISDN30-lijnen kunnen probleemloos worden omgezet naar een SIP-trunk. Via speciale converters en een eigen ontwikkeld provisioning-systeem kan een SIP-trunk zonder configuratie worden aangesloten op een bestaande centrale of rechtstreeks worden gekoppeld op een centrale van een van de grote merken. Uiteraard is het hierbij mogelijk om uw huidige telefoonnummer(s) te behouden.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op. Of kijk hier voor onze mogelijkheden op het gebied van IP-telefonie op locatie en hosted IP-telefonie.

  E-VOIP is een dochterondernememing van Belise en bied hosted telefonie-oplossingen voor de zakelijke markt.

  Maak kennis met E-VOIP

  E-VOIP is makkelijk schaalbaar en u betaalt een vast bedrag per medewerker per maand. Naast een flinke kostenbesparing t.o.v. oudere ISDN systemen, biedt E-VOIP standaard veel handige functionaliteiten, zoals wachtmuziek, doorschakeling en een beheer-app. Groeit uw bedrijf en heeft u behoefte aan meer opties? Dan kunt u E-VOIP eenvoudig uitbreiden.

  E-VOIP is een schaalbare telefonie-oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven van 2 tot 100 medewerkers. E-VOIP staat voor een groot gebruikersgemak en optimale bereikbaarheid.

  Meer weten over SIP Trunking?

  Neem contact met ons op
  Chat openen