Tarieven: VOIP-telefonie

Gegarandeerde besparing

Op telecom-abonnementen kunt u veel besparen: een besparing van 50% is in sommige gevallen zelfs haalbaar. Vooral op gesprekskosten, met in het bijzonder internationale gesprekken, is een grote besparing te realiseren. Een gemiddeld MKB-bedrijf bespaart 20% op de gesprekskosten door over te stappen op VoIP-telefonie. Neem contact met ons op voor een overzicht van onze tarieven.

Gesprekken worden per seconde berekend, u betaalt dus alleen voor de tijd die u daadwerkelijk gebruik maakt van onze diensten. Door handige koppelingen, mogelijkheden en extra opties kunt u bovendien sneller, effectiever en dus kostenefficiënter werken.

Goede inzichten via Mijn Telefoonlijn

Belise bied haar diensten aan tegen zeer scherpe tarieven. Maar we doen nog veel meer om te zorgen dat u flink kunt besparen op uw telecom-kosten. Het idee daarachter is dat u pas kunt besparen, wanneer u volledig en duidelijk inzicht heeft in de kosten.

Daarom bieden we u de dienst MijnTelefoonlijn.nl. Op MijnTelefoonlijn.nl krijgt u door middel van duidelijke grafieken en overzichten volledig inzicht in de gesprekskosten per afdeling, groep, locatie of zelfs per medewerker. Op deze manier kunt u exact zien waar u op kunt besparen.

.

Meer weten over VOIP telefonie?

Neem contact met ons op
Chat openen