Tarieven: VOIP-telefonie

Gegarandeerde besparing

Op telecom-abonnementen kunt u veel besparen: een besparing van 50% is in sommige gevallen zelfs haalbaar. Vooral op gesprekskosten, met in het bijzonder internationale gesprekken, is een grote besparing te realiseren. Een gemiddeld MKB-bedrijf bespaart 20% op de gesprekskosten door over te stappen op VoIP-telefonie. Neem contact met ons op voor een overzicht van onze tarieven.

Gesprekken worden per seconde berekend, u betaalt dus alleen voor de tijd die u daadwerkelijk gebruik maakt van onze diensten. Door handige koppelingen, mogelijkheden en extra opties kunt u bovendien sneller, effectiever en dus kosteneffici√ęnter werken.

Goede inzichten via Mijn Telefoonlijn

Belise bied haar diensten aan tegen zeer scherpe tarieven. Maar we doen nog veel meer om te zorgen dat u flink kunt besparen op uw telecom-kosten. Het idee daarachter is dat u pas kunt besparen, wanneer u volledig en duidelijk inzicht heeft in de kosten.

Daarom bieden we u de dienst MijnTelefoonlijn.nl. Op MijnTelefoonlijn.nl krijgt u door middel van duidelijke grafieken en overzichten volledig inzicht in de gesprekskosten per afdeling, groep, locatie of zelfs per medewerker. Op deze manier kunt u exact zien waar u op kunt besparen.

.

Meer weten over VOIP telefonie?

Neem contact met ons op
Chat openen