Ondernemen is beleven

Missie

Belise is uw partner in bereikbaarheid. Het is onze missie onze klanten de beste oplossingen te bieden op het gebied van vaste en mobiele telefonie. Daarbij staat persoonlijk contact met onze klanten hoog in het vaandel. We luisteren naar uw wensen, we zijn flexibel en klantgericht.

Visie

Er zijn aanbieders die hun succes afmeten aan het aantal accountmanagers dat ze in vaste dienst hebben. Hoe meer, hoe beter! Belise heeft een andere visie. Onze visie is gebaseerd op de wensen van de klant. Wij werken met een flexibele schil, maar behouden we onze sterke kern van vaste specialisten, zodat we u altijd optimaal van dienst kunnen zijn. De kwaliteit van onze dienstverlening wordt persoonlijk door Belise gecontroleerd. Wij houden de ontwikkelingen in onze branche nauwlettend in de gaten gehouden en door kleine aanpassingen in onze schil kunnen we snel reageren.

Beleving

Bij Belise weten we dat ondernemen een belevenis is. Op het juiste moment inspelen op de bewegende markt, uw doelgroep bereiken en binden, de juiste bedrijfsmiddelen inzetten… Iedere dag staat u voor vele verschillende uitdagingen. Dan is het fijn als u zich kunt richten op uw core business. Belise helpt u daar graag bij: wij nemen u alle zorgen uit handen ten aanzien van uw bereikbaarheid. We maken een heldere afspiegeling van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van zakelijk bellen, zodat u profiteert van flinke kostenbesparingen, meer mogelijkheden en de ruimte om u te focussen op waar u goed in bent.