Over Belise

Xelion-logo2

Missie

Belise is uw partner in bereikbaarheid. Het is onze missie onze klanten de beste oplossingen te bieden op het gebied van vaste en mobiele telefonie. Daarbij staat persoonlijk contact met onze klanten hoog in het vaandel. We luisteren naar uw wensen, we zijn flexibel en klantgericht.

Visie

Er zijn aanbieders die hun succes afmeten aan het aantal accountmanagers dat ze in vaste dienst hebben. Hoe meer, hoe beter! Belise heeft een andere visie. Onze visie is gebaseerd op de wensen van de klant. Wij werken met een flexibele schil, maar behouden we onze sterke kern van vaste specialisten, zodat we u altijd optimaal van dienst kunnen zijn. De kwaliteit van onze dienstverlening wordt persoonlijk door Belise gecontroleerd. Wij houden de ontwikkelingen in onze branche nauwlettend in de gaten gehouden en door kleine aanpassingen in onze schil kunnen we snel reageren.

Ondernemen is beleven!

Ondernemen is beleven, dat weten we bij Belise. De klantreis die we aangaan om samen met onze partners te groeien. We streven samen naar optimale bereikbaarheid en komen zo tot de beste oplossingen! Als ondernemer zoekt u kansen en verlegt u grenzen. Met de Belise Beleving doen wij dat ook: onszelf uitdagen om het beste uit onszelf te halen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Iedere Belise Beleving staat voor een tof evenement samen met klanten, leveranciers, partners en andere relaties. Grensverleggend op avontuur, om daarna deze ervaringen mee te kunnen nemen in het ondernemerschap!

Chat openen