Bereikbaarheid

Optimale bereikbaarheid, altijd én overal

Een Teams-berichtje van een collega. Een mailtje dat om antwoord vraagt. Nog even die belangrijke klant terugbellen. Een afspraak maken in Outlook. En een stormvloed aan WhatsAppjes in een groepsgesprek. We zijn de hele dag bereikbaar, via verschillende media. Dat we altijd én overal kunnen bellen, chatten en mailen, past bij hoe we samenwerken met collega’s en met klanten. Stem je dit goed op elkaar af én heb je als gebruiker het overzicht, dan levert dat jou veel op. Want wist je dat elk inkomend mailtje je minimaal één minuut van je werk afhoudt?

Met de juiste oplossing optimaliseer je niet alleen je bereikbaarheid, maar ben je ook in control over alle berichten die de hele dag op je afkomen. Daarmee bereik je rust én waarborg je de productiviteit, want er is extra tijd en minder afleiding. Zo krijg je grip op je werkwijze en op samenwerking én communicatie binnen de organisatie. En je houdt focus op het runnen van de business.

Telefonie-, mobiele en internetoplossingen

Hoe je optimale bereikbaarheid bereikt? Met optimale telefonie- (VoIP), mobiele en internetoplossingen. Volledig afgestemd op jouw organisatie. Daar hoef je niet zelf naar op zoek te gaan; wij nemen je alles uit handen. Van de zoektocht naar het juiste systeem tot het regelen van de juiste apparatuur. En van het installeren van de juiste programma’s tot het beheren ervan. Als partner van T-mobile, KPN en Vodafone bieden wij jou elk gewenst abonnement aan. Voor dezelfde prijs als bij de provider, en mét die extra service.

Met onze hoogwaardige telefonie-, mobiele en internetoplossingen ben je optimaal bereikbaar. Altijd én overal.

Wij helpen bij het stroomlijnen van je organisatieprocessen.

Wat jij nodig hebt? Rust in je organisatie. Manieren om efficiënter te werk te gaan. En een verbetering van de productiviteit. Met de juiste oplossingen op het gebied van bereikbaarheid, stroomlijn jij jouw organisatieprocessen. Als onafhankelijk dienstverlener bieden wij jou de nieuwste mogelijkheden op het gebied van vaste en mobiele telefonie en internetoplossingen én helpen we bij integratie en optimalisatie. Wij leveren niet alleen de beste oplossingen, maar zorgen ook voor de juiste randapparatuur en nemen je het beheer uit handen.

Meer weten?

We vertellen je graag over onze mogelijkheden.

Chat openen