Telefonieoplossingen: bellen met VoIP

Altijd telefonisch bereikbaar voor klanten en collega’s

Voice over IP-bellen (VoIP)

Voice over IP-bellen (VoIP) is simpel gezegd bellen via internet. Via je computer, laptop, smartphone of tablet maak je verbinding met internet en de digitale telefoniecentrale van de organisatie. Met VoIP-telefonie bel je dus altijd en overal. Ook op je thuiskantoor en onderweg ben je via het vaste nummer bereikbaar voor klanten en collega’s.

Hosted IP-telefonie of IP-telefonie op locatie

VoIP-telefonie kent twee varianten: hosted IP-telefonie of IP-telefonie op locatie. Met hosted IP-telefonie draait jouw telefonieoplossing op een extern netwerk, veilig en met een optimale kwaliteit. Met IP-telefonie op locatie draait de telefonieoplossing op je eigen IT-netwerk, bijvoorbeeld op de server. Welke optie het beste bij jouw organisatie past, is afhankelijk van je bedrijfsgrootte en jouw wensen. Wij adviseren je graag over de beste optie voor jouw bedrijf. We werken uitsluitend met gebruiksvriendelijke oplossingen van A-merken.

De voordelen van VoIP

Met VoIP ben je optimaal bereikbaar. Het is eenvoudig, efficiënt en kostenbesparend. En er zijn meer voordelen:

Werken waar en wanneer je maar wilt én altijd bereikbaar zijn voor klanten en collega’s? Wij adviseren, installeren, berekenen de capaciteit van je verbinding en maken indien nodig de juiste aanpassingen aan je netwerk. Zodat jij een perfect werkend systeem in huis hebt, dat optimaal past bij jouw wensen.

Ik wil VoIP

Weten wat een VoIP-verbinding voor jouw organisatie kan betekenen? Een vraag stellen? Wij helpen je graag.