Mobiele bereikbaarheid

Mobiel bellen via de drie grootste providers van Nederland

Belise wijst je de weg

De vele providers in Nederland bieden allemaal verschillende zakelijke abonnementen aan. Maar welk abonnement is het goedkoopst? En welk abonnement past het beste bij jouw belgedrag, of bij dat van je medewerkers? Wij wijzen je de weg en zorgen voor de juiste apparatuur, zodat je optimaal mobiel bereikbaar bent. Altijd.

Mobiel bellen via T-Mobile, Vodafone of KPN

Als gecertificeerd businesspartner van T-mobile, KPN en Vodafone – de drie grootste providers van Nederland – bieden wij jou alle abonnementen van deze providers aan. Inclusief een advies op maat, installatie en beheer. Zo verzorgen wij simkaartenwissels, vragen we pukcodes op en kunnen wij – indien gewenst – nummers blokkeren én telefoonnummers wijzigen. Daarnaast zorgen we voor extra simkaarten bij jou op locatie. Zo kan elke nieuwe medewerker direct aan de slag en is er meteen vervanging bij een defecte simkaart of kwijtgeraakt toestel. Een abonnement ontvang je altijd voor dezelfde prijs als bij de provider en mét onze extra service.

Mobile More-abonnement

Naast alle standaardabonnementen, vind je exclusief bij ons het Mobile More-abonnement. Met een Mobile More-abonnement, via het betrouwbare netwerk van KPN, profiteer je van:

Jouw mobiele telefoon wordt een verlengstuk van je werk en maakt jou onderweg altijd bereikbaar voor je klanten. Mobiel, én via het vaste nummer van de zaak.

Altijd mobiel bereikbaar zijn? Wij voorzien je van de juiste apparatuur, een advies op maat én helpen je bij installatie en beheer, zodat jij direct aan de slag kunt.

Ik wil mobiel bereikbaar zijn

Benieuwd naar onze uitgebreide mogelijkheden? Wij informeren je graag.