Integratie met Marketplace

Flexibele koppeling van diverse systemen met één telefoonsysteem

Integratie met Marketplace

Wil je jouw werk goed uitvoeren, dan moet je bereikbaar zijn. Voor je klanten én voor je collega’s. Diverse hulpmiddelen, zoals een goed telefoonsysteem, maken dat jou gemakkelijk. Maar wat het nóg makkelijker maakt, is wanneer je dat telefoonsysteem koppelt aan diverse specifieke systemen die jij en je collega’s binnen het bedrijf gebruiken. Daarom hebben wij de Belise-Marketplace opgericht. Binnen de Belise-Marketplace helpen wij jou bij de integratie van je telefoonsysteem met de belangrijkste programma’s voor jouw organisatie.

Belise-Marketplace

De Belise-Marketplace is een verzamelplaats van koppelingen die er zijn met het telefoonsysteem dat wij jou aanbieden. Denk aan koppelingen met Salesforce, AFAS, Exact, Realworks (CRM voor makelaars), TOPdesk en Zendesk. We beheren deze programma’s niet zelf, maar leveren op die manier wél maatwerk. Zo ontvang jij de gewenste oplossing, maar heb je niet te maken met diverse contactpersonen bij diverse bedrijven. Wij blijven het aanspreekpunt bij vragen of problemen. We waarborgen overzicht en kwaliteit!

De voordelen van de Belise-Marketplace

Het koppelen van diverse systemen met een optimaal werkend telefoonsysteem via onze Marketplace, heeft diverse voordelen:

Efficiënt werken en het overzicht behouden in de organisatie? Dat kan, met de integratie van je telefoonsysteem met diverse programma’s waarmee jij werkt. Wij zorgen ervoor dat we die programma’s centraal voor je regelen en fungeren als aanspreekpunt bij vragen en problemen. 

Ik wil integratie met Belise-Marketplace

Meer weten over integratie de Belise-Marketplace? Ben je bijvoorbeeld benieuwd of we het programma waarmee jij werkt integreren? Wij helpen je graag verder.