Integratie

Alle informatie beschikbaar, waar en wanneer je wilt

Je moet goed bereikbaar zijn om je werk goed uit te voeren. Maar misschien wel nét zo belangrijk: je hebt informatie nodig. Bijvoorbeeld het e-mailadres van die ene klant waar je nog een factuur naar moet sturen. Het telefoonnummer van een klant die je zo snel mogelijk moet terugbellen. Of een overzicht van de werkzaamheden die jij en je collega’s voor een klant uitvoerden, zodat je weer helemaal up-to-date bent als je aan een nieuwe opdracht begint.

Heb jij de juiste informatie direct paraat, dan werk je sneller en efficiënter. Met behulp van integratie van je telefonie heb jij klantinformatie en telecommunicatie in een handomdraai overzichtelijk. Waar en wanneer je wilt. Handig voor jou en je collega’s én goed voor de klanttevredenheid. Je bent immers altijd op de hoogte.

Integratie met CRM, Office365 en Marketplace

Met de juiste programma’s is een goede integratie van je telefonie met je CRM, Office365 en Marketplace dichterbij dan je denkt. Zonder problemen maak je direct de connectie met je klantinformatiesystemen (zoals adresboeken), ticketsystemen en andere informatiesystemen. Naast die connectie is er de mogelijkheid tot synchronisatie, zodat iedereen altijd toegang heeft tot dezelfde informatie en deze gemakkelijk direct wordt opgeslagen wanneer jij of een collega een wijziging aanbrengt. Wij beschikken over de juiste programma’s en helpen je bij het beheer en eventuele probleemoplossing.

Met onze integratiemogelijkheden heb jij altijd alle informatie beschikbaar, waar en wanneer je maar wilt.

Wij helpen bij het stroomlijnen van je organisatieprocessen.

Wat jij nodig hebt? Rust in je organisatie. Manieren om efficiënter te werk te gaan. En een verbetering van de productiviteit. Met de juiste oplossingen op het gebied van bereikbaarheid, stroomlijn jij jouw organisatieprocessen. Als onafhankelijk dienstverlener bieden wij jou de nieuwste mogelijkheden op het gebied van vaste en mobiele telefonie en internetoplossingen én helpen we bij integratie en optimalisatie. Wij leveren niet alleen de beste oplossingen, maar zorgen ook voor de juiste randapparatuur en nemen je het beheer uit handen.

Meer weten?

We vertellen je graag over onze mogelijkheden.