Integratie met Office365

Plannen, mailen en bellen in een handomdraai

Plannen, mailen en bellen in een handomdraai

Microsoft is groot aanwezig in de zakelijke markt. Grote kans dat ook jij dagelijks veel werkt met Outlook, Word, PowerPoint, Teams en andere Office-programma’s. Hoe fijn als die programma’s perfect met elkaar samenwerken én met de andere programma’s die jij gebruikt binnen jouw bedrijf? Op die manier ben je namelijk altijd bereikbaar. En je behoud het overzicht van de werkzaamheden. Dat maakt het invullen van agenda’s een stuk gemakkelijker en het zorgt ervoor dat je precies weet wanneer je die collega of klant het beste bereikt.

Integratie met alle Office365-programma’s

Altijd en overal bereikbaar zijn: dát streven we na. Ook in een wereld waarin thuiswerken steeds belangrijker is. Om jouw bereikbaarheid te optimaliseren is integratie met Office365 interessant. Want: iedereen in de organisatie is op de hoogte van je presentie (en die van je collega’s) en weet dus wanneer jij bereikbaar bent. Voor klanten én voor je collega’s. Met een telefoniesysteem dat gekoppeld is aan jouw Outlook-agenda of Teams-account, plan je optimaal afspraken in. Dat is efficiënt.

De voordelen van integratie met Office365

In een handomdraai plannen, mailen en bellen naar de juiste persoon op het juiste tijdstip. Door jouw telefonie te integreren met Office365, kan het. En er zijn meer voordelen:

Inzicht in jouw bereikbaarheid en die van je collega’s? En tegelijkertijd optimaal gebruikmaken van de mogelijkheden van Office365? Wij helpen je bij de integratie met alle Office-programma’s die jij in je organisatie gebruikt. Indien gewenst beheren wij de programma’s én staan wij voor je klaar bij eventuele problemen.

Ik wil integratie met Office365

Meer weten over integratie met Office365? Of een persoonlijk advies ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op.