Jouw partner in bereikbaarheid

Stroomlijn de communicatie in jouw organisatie

Altijd en overal bereikbaar zijn:

het past perfect in onze tijdsgeest. Maar let op: die bereikbaarheid moet wel bijdragen aan je bedrijfsdoelen. Om je organisatie optimaal te laten presteren, is rust en controle nodig. Daarom is het belangrijk dat je die bereikbaarheid zo optimaal mogelijk inzet. Dat kan! Belise helpt jou controle en grip te krijgen op bereikbaarheid. Wij leveren de beste oplossingen op het gebied van vaste telefonie, mobiele telefonie en internet. Ook zorgen we voor integratie met je bedrijfssystemen en helpen we met het optimaliseren van jouw bereikbaarheid. Zodat je altijd en overal bereikbaar bent én je tegelijkertijd inzicht krijgt in de communicatie binnen je organisatie.

Wij doen waar we goed in zijn. Dat betekent dat wij jou de beste oplossingen op het gebied van telefonie en internet leveren én we deze oplossingen helpen integreren en optimaliseren.

We zijn op de hoogte van de ontwikkelingen in de branche en werken met de nieuwste producten en systemen. Altijd staan jouw wensen centraal. We houden daarom persoonlijk contact en leveren maatwerk. Omdat we werken met een flexibele schil, maar we ook een kern van vaste specialisten hebben, zijn we je altijd van dienst. Of je nu het complete bereikbaarheidsplaatje – van A tot Z – zoekt, of je ons wilt inschakelen voor een deel van het proces.

Jurgen Fassbender

E-mail: jurgen@belise.nl
Tel. direct: 085 782 27 28

Jorn Hanneman

E-mail: jorn@belise.nl
Tel. direct: 085 782 27 27

Wouter Kerstens

E-mail: wouter@belise.nl
Tel. direct: 085-1119009

Meer weten?

We vertellen je graag over onze mogelijkheden.